AMSTERDAM'S

FINEST RESTAURANT

 

Culinair genieten in het Kattengat.

 

Stijl, traditie en gastvrijheid. Dat zijn de ingrediënten van het schitterende kwaliteitsrestaurant de Silveren Spiegel in Amsterdam. Dit zeventiende eeuws restaurant van eigenaars-echtpaar Francisca en Jim van der Hoff staat alom bekend om zijn fijne Hollandse keuken onder leiding van Yves van der Hoff en om zijn rijke culinaire geschiedenis. Zelden heeft u gedineerd in zo een unieke ambiance. Het diner kan geserveerd worden in één van de vier intieme karakteristieke zalen. Wanneer het weer zich van haar beste kant laat zien, kan ook buiten op het sfeervolle terras genoten worden van één van de vele culinaire verrassingen die de kaart rijk is.

Een bezoek aan dit beroemde restaurant, gevestigd in twee trapgevelpandjes anno 1614 uit de Gouden Eeuw,

is dan ook zeer zeker de moeite waard.

 

Dutch Cuisine

 

 

Restaurant de Silveren Spiegel mag zich Dutch Cuisine-restaurant noemen. Dit betekent dat wij een samenwerkingsverband zijn aangegaan om de Nederlandse keuken en eetcultuur te promoten. 

Een mooi streven! Want de Nederlandse eetcultuur verdient wat ons betreft een herwaardering. Deze rijke keuken, die zich van oudsher kenmerkt door zijn gezonde, creatieve en duurzame gerechten past helemaal bij Restaurant de Silveren Spiegel

 

U vindt daarom op onze menukaart altijd minimaal één gerecht dat helemaal voldoet aan de principes van Dutch Cuisine. Een (h)eerlijk gerecht dat vooral bestaat uit lokale seizoensgroenten. Waarbij gekookt wordt zonder enige kunstmatige toevoeging, met zo min mogelijk dierlijke producten en volgens de beginselen van ‘kop tot staart’ en ‘no waste’. Goed dus voor mens, dier en milieu.

En vooral heel erg smakelijk! Komt u proeven?

Wij vertellen u graag de verhalen achter onze Dutch Cuisine gerechten! 

 

 

Kijk voor meer informatie op 

www.dutch-cuisine.nl 

 

 

 

 


Newsletter

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Contact

De Silveren Spiegel
Kattengat 4 -6, 1012 SZ Amsterdam
Phone: +31 (0) 20 624 65 89
E-mail: info@desilverenspiegel.com

Opening Hours

 • Maandag   
                 18:00 - 21:00
 • Dinsdag
  18:00 - 21:00
   
 • Woensdag
  18:00 - 21:00
   
 • Donderdag
  18:00 - 21:00
   
 • Vrijdag
  18:00 - 21:00
   
 • Zaterdag
  18:00 - 21:00
   
 • Zondag
  Closed